menu

Trouwen in de Lambertuskerk

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Trouwen op zo'n romantische plek. Een prachtige kerk in een fotogenieke omgeving. Ideaal voor de huwelijksreportage. In de Lambertuskerk kunt u zowel uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken als de kerkelijke inzegening. Heel veel bekende en minder bekende partners voor het leven gingen u voor. En u kunt uiteraard zelf bepalen hoe u die belangrijke gebeurtenis wilt invullen.  

U kunt uw gasten feestelijk ontvangen in een historische en monumentale sfeer. 

Na de plechtigheid op het imposante “priesterkoor” van de kerk of in de intieme Torenkamer, kan desgewenst de receptie of het diner in de mooie ruimte van het schip en de transepten plaatsvinden.
Wij kunnen ook bemiddelen bij de contacten met een cateraar die gewend is om in de Lambertuskerk te serveren. Ook als u kiest voor een huwelijksvoltrekking elders, bijvoorbeeld in het gemeentehuis, leent de Lambertuskerk zich bij uitstek voor een stijlvolle huwelijksreceptie. Eventueel gevolgd door een diner.

Alles kan helemaal in overeenstemming met uw wensen worden verzorgd in overleg met de beheerder.


Ook de aankleding en (groen)decoratie van de kerk laten wij graag voor u regelen. Ook hier geldt:, geheel conform uw budget, smaak en wensen. Het is bovendien mogelijk gebruik te maken van het geheel gerestaureerde Van Damorgel of de nieuwe concertvleugel (Hermann Jacobi 225 cm). En wij kunnen bemiddelen voor een organist/pianist.  

Het interieur en de omgeving van het gebouw maken de Lambertuskerk tot droomlocatie voor een heel bijzondere trouwdag.