Kerstconcert Cantate Corde

Kerstconcert Cantate Corde op 17 december

Kom op geweldige wijze al in de kerstsfeer met het concert van oratoriumvereniging Cantate Corde op zondag 17 december om 14:00 in de Lambertuskerk. De kaartverkoop is gestart! Op deze zondag voor kerst zal de gelauwerde zangvereniging de Lambertuskerk vullen met een uitbundige kerstsfeer, dankzij een mix van vrolijke muziek en sfeervolle kerstliederen. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor twee Magnificats - van respectievelijk Durante en Vivaldi - en Vivaldi’s beroemde Gloria.

De kerstliederen zijn deels erg bekend, zoals Once in Royal David’s City en Stille Nacht. En deels misschien wat minder bekend, bijvoorbeeld Das neugebor’ne Kindelein van Buxtehude en In the bleak midwinter van Rosetti. Al met al een gevarieerd aanbod qua stijlen en talen. 

De liefhebbers in het publiek die dat graag willen, mogen hier en daar heerlijk meezingen.

Na afloop van het concert is er natuurlijk weer gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten (de drankjes kunnen alleen contact worden afgerekend). 

De toegangsprijs is € 25,00 inclusief pauzeconsumptie en programmaboek, aan de kerk € 27,50. Jongeren tot 18 jaar betalen slechts € 15.
U kunt uw kaarten hier bestellen.

 

 

 

Lees ook